Deleng apa sing dilakoni dening ELSE

Babagan kita

profil perusahaan

Kita khusus ngrancang, manufaktur lan ngekspor kabeh jinis lampu kerja sing dipimpin. Sawise pirang-pirang taun usaha sing ora bisa ditindakake, perusahaan kita ngasilake kontrol R&D / teknis / kualitas profesional, sistem produksi gedhe, lan sistem manajemen diwasa. Minangka klompok integrasi industri lan perdagangan, kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan lengkap, nuduhake sampeyan pengalaman tuku sing kepenak lan kepenak. Saka desain produk, desain packing, produksi, inspeksi lan transportasi, kita duwe tim profesional independen ing saben tautan lan njamin layanan sing berkualitas tinggi kanggo sampeyan.

kita

PRODUK

  • Produk Produk
  • Kedatangan Anyar
  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • dika