Гледајте што правиме

За нас

профил на компанијата

Ние сме специјализирани за дизајнирање, производство и извоз на сите видови на предводени светла. После неколку години непрекинати напори, нашата компанија разви професионална R&D / техничка / контрола на квалитетот, голем систем на производство и зрел систем за управување. Како интегрална група на индустрија и трговија, ние можеме да ви понудиме комплетна услуга, покажувајќи ви пригодно и пријатно искуство за купување. Од дизајн на производи, дизајн на пакување, до производство, инспекција и транспорт, ние поседуваме независен професионален тим во секоја врска и гарантираме квалитетна услуга за вас.

нашата

ПРОИЗВОДИ

  • Избрани производи
  • Нови пристигнувања
  • Фејсбук
  • YouTube
  • твитер
  • поврзан