Shihni atë që po bëjmë

Rreth nesh

profili i kompanisë

Ne jemi te specializuar në projektimin, prodhimin dhe eksportimin e të gjitha llojeve të dritave të punës të udhëhequr. Pas vitesh përpjekjesh të vazhdueshme, kompania jonë ka zhvilluar një R&D profesional / kontroll teknik / cilësor, një sistem të madh prodhimi dhe sistemin e menaxhimit të pjekur. Si një grup integrues i industrisë dhe tregtisë, ne mund t'ju ofrojmë një shërbim të plotë, duke ju treguar një përvojë blerëse të përshtatshme dhe të këndshme. Nga dizajni i produktit, dizajni i paketimit, tek prodhimi, inspektimi dhe transporti, ne kemi një ekip profesional të pavarur në secilën lidhje dhe garantojmë një shërbim me cilësi të lartë për ju.

tonë

PRODUKTET

  • Produktet e preferuara
  • Arritje të reja
  • facebook
  • YouTube
  • Cicëroj
  • LinkedIn