DENGAN APA PELAYASAN ELSE

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Kami khusus dina ngarancang, manufaktur sareng ékspor sadaya jinis lampu jalan anu dipimpin. Saatos taun-taun usaha anu teu stabil, perusahaan kami parantos ngembangkeun R&D / téknis / kontrol kualitas, sistem produksi ageung, sareng sistem manajemén dewasa. Salaku gugus industri sareng perdagangan, kami tiasa nyayogikeun layanan lengkep, nunjukkeun anjeun pangalaman pameseran anu pikaresepeun sareng pikaresepeun. Tina desain produk, desain bungkusan, produksi, pamariksaan sareng angkot, kami gaduh tim profésional mandiri dina unggal tautan sareng ngajamin layanan anu berkualitas tinggi ka anjeun.

urang

PRODUK

  • Produk Produk
  • Kadatangan Anyar
  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • linkin